• // - 15:43
  • - تعداد بازدید: 716
  • - تعداد بازدیدکننده: 65
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شهردار منطقه دو بندرعباس خبرداد:

آغازاجرای عملیات زیر سازی وآسفالت شهرک نور

عملیات زیر سازی وآسفالت شهرک نور درمحدوده خدمات رسانی شهرداری منطقه دو بندر عباس آغاز شد

00:00
00:00
دانلود


 


به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، مهدی رنجبری شهردارمنطقه در این باره گفت :زیر سازی وآسفالت شهرک نور با اعتباری بالغ بر چهار میلیاردو هفتصد میلیون ریال از اعتبارات عمرانی شهر داری منطقه2هزینه ودر حال اجرا می باشد .



وی درادامه  افزود : این پروژه به متراژ دوهزار متر مربع با هدف ساماندهی معابر وتسهیل در رفت وآمد شهروندان صورت می پذیرد . 



وی با اشاره به  حجم عملیات زیر سازی و آسفالت شهرک نور تصریح کرد :  یکی ازعمده ترین  مطالبات شهروندان درمحلات مبحث زیر سازی واستحکام آسفالت است که این امر به جدیت توسط مهندسین ناظرمنطقه در حال پی گیری می باشد .



این مقام مسئول در پایان اظهار داشت : در آینده عملیات بهسازی و آسفالت سایر محلات محدوده منطقه دو در دستور کار قرار دارد وامید است به زودی  وبا تامین اعتبار لازم  این امر محقق گردد.


 

  • گروه خبری : news2
  • کد خبر : 3892
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

مدیریت
امید آرمات
امید آرمات

شهردار منطقه سه

 

بازدیدکنندگان

در این بخش آمار بازدید کنندگان سایت و صفحه مربوطه نمایش داده می‌شود.

  • بازدید این صفحه: 169
  • بازدید امروز: 23
  • کل بازدید: 85282
  • بازدیدکنندگان آنلاین: 0
  • آخرین بروز رسانی: 1404/02/24 10:18