به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو بندرعباس
شهر زیبا محصول همکاری شهرداری و شهروندان
سال هاست که ایجاد المانها و سازههای هنری شهری با هدف ارتقای همزیستی در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته و شهروندان نیز میتوانند در راستای حفاظت و نگهداری از هویت شهر خود نقش آفرین باشند.
سال هاست که ایجاد المانها و سازههای هنری شهری با هدف ارتقای همزیستی در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته و شهروندان نیز میتوانند در راستای حفاظت و نگهداری از هویت شهر خود نقش آفرین باشند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2 بندرعباس، اجرای پروژههایی که در راستای ارتقای بصری و هویتبخشی شهر طراحی شده است در سرفصل برنامههای سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری ،شهرداریها لحاظ گردیده است.
در واقع المانهای شهری جزو شاخصههای هر شهر به شمار میرود و بایستی همانگونه که برای طراحی و احداث آن حساسیت به خرج می دهیم، از برنامههای کارشناسی و مشارکت شهروندان نیز در این مسیر بهرهمند شویم.
توسعه بندرعباس به عنوان شهر بندری توریستی و پایتخت اقتصادی کشور در سنوات اخیر با همت مدیریت جدید شهری و البته با استفاده از تخصص و ذوق کارشناسان خبره در دستور کار قرار گرفته و توجه ویژه به زیبا سازی بصری با بهره گیری از سازه ها و المانهای متناسب با اقلیم و فرهنگ این شهر بخشی از این حرکت بوده که به اذعان شهروندان و گردشگران، انقلابی در تاریخ توسعه شهری بندرعباس نام گرفته است.
از مزیت های احداث المانهای شهری میتوان به ایجاد فضای زیبا همراه با اتمسفر هنری اشاره داشت به گونه ای که ذهن با برده شدن نام منطقه ی مذبور ناخودآگاه به دنبال شاخصه ها و ویژگی های خاص آن منطقه المان مورد نظر را در خود تصویر سازی کرده و این خصوصیت به ویژه برای توریست ها و کسانی که کمتر به منطقه ی مورد نظر رفت و آمد می کنند اهمیت دارد.
ایجاد المانهای شهری همچنین میتواند قسمتهای مختلف شهر را از حالت یکنواختی و تکراری شدن خارج نموده و به هر بخش از شهر یک هویت و ویژگی خاص بخشد، در کالبد شهر روح زندگی دمیده و مهمتر از همه به محیط های شهری مقیاس زیستی و انسانی می بخشد.
عباس امینی زاده شهردار محترم شهر بندرعباس ضمن تاکید بر مشارکت شهروندان در امر حفاظت از مبلمان شهری، نگهداری از تاسیسات شهری را بیانگر فرهنگ بالای مردم و احساس مسئولیت آنها در برابر داراییهای شهری اعلام کرد .
وی با بیان اینکه تخریب اموال عمومی هزینههای بسیاری را به مدیریت شهری تحمیل میکند، افزود : حفظ و نگهداری وسایل و امکانات عمومی در پارکها و معابر عمومی یک وظیفه همگانی است و این عمل در واقع نشانگر احساس مسئولیت مردم در قبال داراییها و اموال شهری است.
مهدی رنجبری مدیر شهرداری منطقه دو بندرعباس با اشاره به ضرورت مدیریت و نظارت بر المانهای شهری، حفظ و نگهداری از این ساختارها را مهم ارزیابی کرد و اظهارداشت: از برنامه های مهم مجموعه شهرداری بندرعباس ، حرکت در این مسیر است.
وی با بیان اینکه، حفظ و صیانت از المان های شهری در بقا و تداوم این ساختارها نقش بسزایی دارد، عنوان کرد: این رویکرد ضمن برآوردن نیازهای زیباسازی شهر نقش بسزایی در جلوگیری از صرف هزینه های جانبی دارد.
رنجبری نگهداري از اين فضاها را بسيار حائز اهميت خواند و يادآور شد: تلاش مي کنيم در قالب پروژه هاي مختلف، جلوههاي عمومي شهر را زيباتر کنيم که اين موضوع مي تواند آثار مثبت روحي و رواني زيادي براي شهروندان بدنبال داشته باشد، ولي لازمه آن همراهي شهروندان است، چراکه شهر زيبا محصول همکاري مشترک شهرداري و شهروندان است.
مدیر شهرداری منطقه دو بندرعباس با اشاره به اهميت و جايگاه زيباشناختي در عرصه شهرنشيني بیان داشت: مديريت بر اين ساختارهاي شهري امری مهم محسوب مي شود.
رنجبری همچنين بر ايجاد امکانات مناسب شهري تاکيد کرد و گفت: تحقق اين مهم نيازمند فراهم آوردن عناصر مكمل که ساماندهي مبلمان شهری ازمهمترين ارکان آن می باشد، است.
وي در ادامه خاطرنشان کرد : یک المان شهری به مثابه هنر مردمی،از لحاظ کیفی تاثیر بسزایی در پویایی فضاهای شهری دارد و بسته به نوع آن باعث استقبال یا عدم استقبال مردم از آن فضا می شود از طرفی یک المان شهری موفق می تواند به تقویت ابعاد اجتماعی و اقتصادی اطراف خود نیز بیانجامد
نظر دهید